BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

 • A6 Zaheftane brošure

  14,8x10,5 cm

 • A5 Zaheftane brošure

  21,0x14,8 cm

 • A4 Zaheftane brošure

  29,7x21,0 cm

 • A6 brošura sa spiralnim povezom

  14,8x10,5 cm

 • A5 brošure sa spiralnim povezom

  21,0x14,8 cm

 • A4 brošure sa spiralnim povezom

  29,7x21,0 cm


A4 Zaheftane brošure


Dozvolite da vas uverimo da A4 brošure mogu napraviti pravi obrt u poslovanju kada su u pitanju promotivne svrhe. Štampane na visoko kvalitetnom papiru, mogu se koristiti za stvaranje perfektno dizajniranih biltena, brošura, vodiča za događaje i za sve ostalo što zamislite.

OPCIJE ŠTAMPE

STRUKTURA CENE


Cena za količinu : RSD

PDV(20%) : RSD


UKUPNO : RSD


DODAJTE VAŠ DIZAJN

Jedno od najčešćih pitanja koje nas pitaju kada su brošure u pitanju jeste kako pripremiti fajl, koje su preporučene dimenzije, rezolucija, da li može da fajl bude u RGB ili samo u CMYK modu i razne druge stvari. Da bi vam pomogli sa time, napravili smo koristan vodič koji će vam olakšati proces. Pogledajte ga ovde

Za korisnike koji su upoznati sa programima kao sto su Photoshop, Illustrator i dr. preporučujemo da preuzmu i koriste prazne obrazce.

Slika tipa fajla Slika tipa fajla Slika tipa fajla


Dozvoljeni fajlovi:

Za najbolju štampu dizjn bi trebao biti rezolucije 300DPI i u CMYK modu!


 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda

Brošure i katalozi – interesantna “knjižica” koju će svi pročitati i odmoriti oči od telefona

Ako ste uvereni da štampani sadržaj više nije popularan kao nekada, razmislite dvaput!

Čak i u današnjem digitalnom dobu, štampane knjige, časopisi i brošure su i dalje odličan način uz pomoć kojeg ćete vaše potencijalne klijente povezati sa vašim proizvodom ili uslugom.

Upravo su brošure nezamenljivo sredstvo marketinga. Da li je u pitanju veći događaj ili deljenje materijala od vrata do vrata, ovaj način reklamiranja je idealan za franšize i lokalne biznise. Oni koji nemaju vremena da odlušaju vašu prezentaciju, moći će sve informacije pročitati na miru kod kuće. Uz pomoć njih, ispričaćete širu priču o vašem brendu ili usluzi koju nudite, a pri tom ćete uštedeti novac, kako je izrada istih putem Alfa štampe veoma povoljna. Širok spektar opcija i visoko kvalitetna štampu po najnižim cenama u regionu, zagarantovano će učiniti da vaše brošure izgledaju sjajno i da kao salivene služe svojoj nameni.

Najbolje od svega jeste što više ne morate da idete od štamparije do štamparije i tragate za onom koja će vam dati najbolju ponudu i ono što ste zamislili. Da biste odštampali vaše brošure, ceo postupak preko Alfa štampe je od početka do kraja izuzetno jednostavan. Sve što je potrebno je samo nekoliko klikova i vaša brošura će bez po muke biti spremna za štampu, a potom za distribuciju do željenog korisnika. Zavoleće je na prvi pogled!