BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

VESTI

Da li je Alfa štampa siguran sajt?

 22.02.2017.

Novi ste na Alfa štampi? Bićete zadovoljni činjenicom da je Alfaštampa.rs siguran sajt. Ne samo da je naš sajt bezbedan, nego i bilo koja transakcija koja je obavljena putom našeg sajta je apsolutno sigurna.

Slika vesti

Ukoliko niste do sada razmatrali korišćenje usluga servisa za štampanje, onda razmotrite ono šta mi imamo da ponudimo. Ali, ako želite da budete još sigurniji o tome da li je Alfaštampa.rs bezbedan sajt, evo nekoliko stvari koje bi trebalo da znate.

Nećemo tražiti presonalne podatke, osim ukoliko je to potrebno da bi se obavila transakcija. Možete slobodno istraživati naš sajt, koristiti kalkulator cena i besplatne šablone, bez ikakve dalje obaveze.


Ako izaberete nas za vaše štampanje, Alfaštampa.rs ima industrijski standard mera bezbednosti u cilju zaštite informacija o klijentima. Alfaptampa.rs sajt koristi metode enkripcije, uključijući i Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, koju podržava većina internet pretraživača. SSL tehnologija predstavlja najveći stepen bezbednosti dostupnih na internetu. On fukncioniše tako što automatskim šifrovanjem podataka, proverava indetitet na transakcijama servera putem sertifikata i digitalnih potpisa, uz istovremeno održavanje i potvrđivanje integriteta poruke tokom celog procesa.


Slika vesti

Uvek vam stojimo na raspolaganju da odgovorimo na sva vaša pitanja vezana za bezbednost i sve vrste usluga koje pruža sajt Alfaštampa.rs, putem email adrese office@alfastampa.rs