BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

 • Poster kalendari A3

  420x297mm

 • Poster kalendari A4

  297x210mm

 • Džepni kalendari 90x60mm

  90x60mm

 • A7 kalendari

  105x74mm


Poster kalendari A3


A3 poster kalendari su vrhunski promotivni alat. Ekonomični su za proizvodnju, a stoje na zidovima punih 12 meseci dajući vam maksimalnu izloženost uz minimalne troškove.

OPCIJE ŠTAMPE

STRUKTURA CENE


Cena za količinu : RSD

PDV(20%) : RSD


UKUPNO : RSD


DODAJTE VAŠ DIZAJN

Jedno od najčešćih pitanja koje nas pitaju kada su kalendari u pitanju jeste kako pripremiti fajl, koje su preporučene dimenzije, rezolucija, da li može da fajl bude u RGB ili samo u CMYK modu i razne druge stvari. Da bi vam pomogli sa time, napravili smo koristan vodič koji će vam olakšati proces. Pogledajte ga ovde

Za korisnike koji su upoznati sa programima kao sto su Photoshop, Illustrator i dr. preporučujemo da preuzmu i koriste prazne obrazce.

Slika tipa fajla Slika tipa fajla Slika tipa fajla


Dozvoljeni fajlovi:

Za najbolju štampu dizjn bi trebao biti rezolucije 300DPI i u CMYK modu!


 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda

Kalendari -Srećna nova godina!

Bilo da želite da imate zidne kalendare koje ćete staviti u svojoj kancelariji na zid ili vam trebaju komapaktni kalendari kako biste zapamtili svoje rokove, imamo rešenje za vas.

Svi naši kalendari se mogu odštampati na papirima različite debljine kako bi odgovarali svakom budzetu.

Stavite sve detalje vašeg preduzeća na kalendare i oni će biti vidljivi 365 dana. Poklonite ih svojim klijentima i imaćete savršenu reklamu. Poklonite ih vašim prijateljima i porodici i svi će biti oduševljeni.