BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

  • Memorandumi A4

    29,7x21,0 cm


Memorandumi A4


Memorandumi Alfa štampe se štampaju na kvalitetnom 90g nepremazanom papiru visokog kvaliteta. Idealni su za svakodnevnu komunikaciju poput pismama i faktura, a pomoći će vašem brendu da izgledate profesionalno, organizovano i uspešno.

OPCIJE ŠTAMPE

STRUKTURA CENE


Cena za količinu : RSD

PDV(20%) : RSD


UKUPNO : RSD


  • Slika proizvoda
  • Slika proizvoda
  • Slika proizvoda
  • Slika proizvoda

Memorandumi - Budite profesionalni

Kada je reč o poslovanju, veoma je važno da ostavite sjajan prvi utisak. Ne samo da su memorandum jedan od pravih načina za to, već su i savršeni za jačanje svoj brend i impresioniranje klijenta. Zato opšta preporuka glasi da bi svako preduzeće trebalo da ga ima.

Memorandumi su odličan dodatak zvaničnim dokumentacijama poput poslovnih pisama kojima ćete ukazati na određeni problem koji je u međuvremenu nastao, sačiniti ga u obliku saopštenja ili izveštaja o nekoj ustanovi, ili ga pak slati u vidu poslovnog pisma, najava i brojnih drugih obrazaca. Mogu se koristiti u svakodnevnoj komunikaciji, poput faktura, ali i isto tako pomoći vašem brendu da izgleda profesionalno kako ćete putem istog saopštiti osnovne načine vašeg poslovanja, time steći poverenje svojih klijenata i učiniti da vas ne zaborave. Uz njihovu malu, ali značajnu pomoć vaš brend će izgledati organizovano i spreman za uspešno poslovanje.

Memorandumi Alfa štampe štampani su na kvalitetnom 90g nepremazanom papiru visokog kvaliteta i savršeno prijanjaju uz vaš štampač.

I ne zaboravite, kao što stara izreka kaže – “Nikada nećete dobiti drugu priliku da ostavite prvi utisak”, zato ne propustite onu koju vam nudi Alfa štampa.

Ukoliko memorandum uparite sa vizit kartama, budite sigurni da je to pravi način na koji ćete pokazati vašim klijentima da ste profesionalni i uspešni.