BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

 • A4 Poster

  297x210 mm

 • A3 Poster

  420x297 mm

 • A2 Poster

  594x420 mm


A3 Poster


A3 format je kompaktan format za postere i pogodan je za postere manjeg obima za područja koja imaju ograničen prostor. Veličine su 420x297 mm. Oživite vašu zamisao i razglasite je svuda sa A3 posterom. Uspeh je zagarantovan!

OPCIJE ŠTAMPE

STRUKTURA CENE


Cena za količinu : RSD

PDV(20%) : RSD


UKUPNO : RSD


DODAJTE VAŠ DIZAJN

Jedno od najčešćih pitanja koje nas pitaju kada su posteri u pitanju jeste kako pripremiti fajl, koje su preporučene dimenzije, rezolucija, da li može da fajl bude u RGB ili samo u CMYK modu i razne druge stvari. Da bi vam pomogli sa time, napravili smo koristan vodič koji će vam olakšati proces. Pogledajte ga ovde

Za korisnike koji su upoznati sa programima kao sto su Photoshop, Illustrator i dr. preporučujemo da preuzmu i koriste prazne obrazce.

Slika tipa fajla Slika tipa fajla Slika tipa fajla


Dozvoljeni fajlovi:

Za najbolju štampu dizjn bi trebao biti rezolucije 300DPI i u CMYK modu!


 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda

Posteri - Oživite vašu reklamu i “zapadnite svakome za oko”

Posteri, možda na prvi pogled uobičajeni medijumi za oglašavanje, ustvari privlače više pažnje nego što možete da zamislite. Njihova velika prednost je što nude beskrajne mogućnosti po pitanju dizajna. Dovoljno je samo da prelistate već spremljene originalne i jedinstvene templejte ponuđene na sajtu Alfa štampe i posao će već napola biti odrađen po vašoj želji.

Na taj način ćete uspeti da izreklamirate događaj po celom gradu i budete sigurni da su svi upoznati sa vašim novim proizvodom. Ako pak nemate ovakve vizije, na plakatu možete jednostavno odštampati nešto što ste oduvek želeli da ulepša zid vaše sobe.

I ne zaboravite, posteri izgledaju tako jednostavno, ali su savršeni izbor za događaje kao što su rođendani, svadbe, porodična i poslovna okupljanja i razne druge događaje! Postere takođe možete da postavite na prozoru vaše kancelarije ili unutar kafića, i na taj način svima skrenete pažnju na željeni sadržaj. Ne plašite se da li će izgledati previše glomazno i upadljivo, jer oni su veliki upravo da bih ih videlo što više ljudi!

Zato posterima na najbolji način “uzbudite javnost”, a zajedno sa flejerima učinite vašu uslugu jedinstvenom na tržištu.