BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

 • A4 Poster

  297x210 mm

 • A3 Poster

  420x297 mm

 • A2 Poster

  594x420 mm


A4 Poster


Ako želite da raširite vest o događaju ili da oglašavate proizvod, učinite to sa A4 posterima. Oni su dimenzija 297 x 210 mm i mogu zadovoljiti sve vaše promotivne potrebe. Izaberite ih i prenesite svoju poruku na jasan, dobro osmišljen način koji vam je pristupačan.

OPCIJE ŠTAMPE

STRUKTURA CENE


Cena za količinu : RSD

PDV(20%) : RSD


UKUPNO : RSD


DODAJTE VAŠ DIZAJN

Jedno od najčešćih pitanja koje nas pitaju kada su posteri u pitanju jeste kako pripremiti fajl, koje su preporučene dimenzije, rezolucija, da li može da fajl bude u RGB ili samo u CMYK modu i razne druge stvari. Da bi vam pomogli sa time, napravili smo koristan vodič koji će vam olakšati proces. Pogledajte ga ovde

Za korisnike koji su upoznati sa programima kao sto su Photoshop, Illustrator i dr. preporučujemo da preuzmu i koriste prazne obrazce.

Slika tipa fajla Slika tipa fajla Slika tipa fajla


Dozvoljeni fajlovi:

Za najbolju štampu dizjn bi trebao biti rezolucije 300DPI i u CMYK modu!


 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda

Posteri - Oživite vaš dizajn

Posteri privlače najviše pažnje od svih medijuma za oglašavanje. Postoje praktično beskrajne mogućnosti što se tiče vašeg dizajna. Reklamirajte vaš događaj po celom gradu, pobrinite se da su svi upoznati sa vašim novim proizvodom, ili prosto odštampajte nešto za zid u sobi.

Savršeni su za događaje kao što su rođendani, svadbe, porodična okupljanja, poslovna okupljanja i razni drugi događaji! Postere takođe možete da postavite na prozoru vaše kancelarije ili kafiću i da svima pokažete svoje vesti.

Postere štampamu širokom rangu veličina, od kompaktnog A3 do masivnog 40x60cm formata. Nebitno da li pada kiša ili sija sunce, vaša poruka će stajati jasno na trajnom 200 ili 400 gramskom vremenski otpornom papiru, dok je za unutrašnju upotrebu dostpan 250gramski papir.

Posteri su bez sumnje najbolji način da napravite buku o svom biznisu.

Zajedno sa posterima, flejeri čine savršeni dodatak posterima, a Alfa štampa vam nudi veliki izbor veličina i opcija.