BESPLATNA DOSTAVA DO KRAJA NEDELJE
Za porudžbine veće od 4000 RSD

 • Standardna vizit karta

  90mm x 50mm

 • Kockaste vizit karte

  55mm x 55mm

 • Vizit karta Evropski standard

  85mm x 55mm


Kockaste vizit karte


Kockaste vizit karte će vam pomoći da se izdvojite iz gomile i da napraviti prvi utisak za pamćenje. Iako vam na prvi pogled deluju minijaturno u veličini 5,5 x 5,5 cm, poseduju dosta prostora i idelano će prezentovati sve vaše detalje. Štampane su na papiru od 285 do 350g sa izborom mat ili sjajne plastifikacije. Ove vizit karte su zbog svog jedinstvenog oblika i veličine, veoma upečatljive i dokaz da razmišljate izvan gomile, a ujedno da ste profesionalac u svom poslu.

OPCIJE ŠTAMPE

STRUKTURA CENE


Cena za količinu : RSD

PDV(20%) : RSD


UKUPNO : RSD


 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda
 • Slika proizvoda

Vizit karte - Temelj vašeg poslovanja

Ne razmišljajte da li je neko tačno upisao vaš broj telefona i ne tragajte po torbi za hemijskom olovkom koju nemate, već klijentu jednim potezom predočite uslugu koja mu je potrebna – starom dobrom vizit kartom, ali sada u novom ruhu uz pomoć jedinstvenih i inovativnih dizajna koje vam nudi Alfa štampa po njapovoljnijim cenama u region. Izradite vizit karte kakve ste oduvek sanjali i ponosno predstavite sebe i svoje poslovanje na sastancima, okupljanjima i drugim mestima.

Vizit karte su od ključnog značaja za uspostavljanje kontakata i ostavljanje dobrog ustiska. Brz pogled na prednju i zadnju stranu je sve što je potrebno da ljudi dobiju prvi i najbitniji utisak o vama i vašoj firmi. Materijal i dizajn igraju odlučujuću ulogu u tome, a Alfa štampa je vodeća firma u regionu koja vam nudi da upravo vi budete ti koji će da kontrolišu taj prvi utisak.

Nudimo širok spektar opcija za štampanje vizit karti, u nadi da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata. Počev od papira, plastifikacije, posebnih dimenzija, zaobljenih ćoškova na jednom mestu imamo neverovatno ponudu po najpovoljnijim cenama.

Alfa štampa vam omogućava da pošaljete svoj dizajn, ukoliko već imate pripremljene fajlove ili da preko našeg jednostavnog interfejsa, izaberite jedan od naših specijalno dizajniranih predloga za vas. Potrebno je samo da unesete vaše podatke i imaćete gotovu vizit kartu za nekoliko sekundi. Toliko je jednostavno!

Sve naše vizit karte štampamo u punom koloru obostrano po istoj ceni. Nema dodatnih ili skrivenih troškova, kao i što je poštarina besplatna za sve naše proizvode.

Uvereni smo da vaše nove vizit karte uz našu pomoć mogu da učinite čuda za vas i vaš biznis. Naručite ih već danas po najpovoljnijoj ceni u regionu. Garantujemo kvalitet i originalnost!

Ako vam se dopala ponuda vizit karata Alfa štampe, pogledajte i ponudu memoranduma koji su savršen dodatak vizit kartama.